Karlos x Soledad = Manel & MarinaKarlos x Soledad = Manel & Marina
 Cvillasur Cvillasur
Ets a » Karlos x Soledad = Manel & Marina » Cuadern d'Entrades » July 2011 » Vias De Escalada En Xiva De Morella
Friday 1 de July de 2011, 00:39:11
Vias de escalada en Xiva de Morella
Tipus d'Entrada: CUADERN | 9 Comentaris | 2420 visites

Hola a todos/as, 

estos ultimos dias hemos estado equipando alguna via más en Xiva de Morella, y ya tenemos 26!!!!!!

Dada la cantidad, he decidido hacer un blog único y exclusivo para "Escalada en Xiva de Morella", como eso me va a llevar un tiempo de preparación, voy a publicar aquí el plano de las 3 zonas equipadas y de los sectores, así como un listado de vias, referenciadas siempre de derecha a izquierda. 

La mayoría de las vias tienen puesto el nombre, gracias a la inestimable labor de Jordi Sebastià.

Las vias estan equipadas, hay muy buenos pies de via para ir con niños, los accesos son inmejorables... POR FAVOR respetar las propiedades, no dejeis restos de vuestra presencia, si entre todos la cuidamos, ella nos regalará muy buenas escaladas.

Este es el plano general donde se ven las tres zonas equipadas, Sistema de la Tosa, Sistema de la Guinxerra y Placa de las Petjades.

El sistema de la Tosa, de momento sólo tiene 2 vias, pero con el tiempo seguro que tendrá bastantes más...

El sistema de la Guinxerra, fué el primero en equiparse y el que tiene un mayor número de sectores y de vias:

La placa de les Petjades, es un sector en crecimiento enclavado en un lugar de ensueño...

A continuació un llistat amb els tres més característics de cada via.

Si voleu mes informació, envieu-me un mail i un respondré el més aviat possible.

 Espero tener mas información en breve... y a ser posible nuevas vías!!!!

 Ah, el grado de algunas vías ha cambiado respecto a las primeras reseñas, estos dias lo hemos estado ajustando, de todas maneras, si veis algo muy pasado de vueltas os agradeceré que me lo comenteis.

 

Saludos y buenas escaladas.


9 Comentaris
Enviat per Jmc el Friday 1 de July de 2011

“Felicidades bou. Se está cumpliendo eso que se te pasó por la cabeza un día de equipar unas cuantas vías para el disfrute de la famili ;)
Y al final te está quedando una zona potente, potente ;)

Salut bou”
Enviat per Txupicirko el Friday 1 de July de 2011

“Felicitats Carlos, molt bona feina, a veure si algun dia ho tastem. Salut bou !!!”
Enviat per Jordi Sebastià el Friday 1 de July de 2011

“Hola Carles. Molt clar i entenedor. Si no passa res el diumenge dia 10 n'equipo una altra. Ho sento hauràs de modificar el blog.Felicitats per la bona feina feta.Jordi”
Enviat per Pietro el Sunday 3 de July de 2011

“Hola company, no ens coneixem però em sembla que no tardarem en fer-ho, perquè tinc casa a Morella i evidentment passaré a veure i provar les vostres obres tant aviat com pugui.De fet d'aquí tres o quatre setmanetes tenim previst baixar cap a Morella. Què tal el tema orientacions? Hi ha ombra a l'estiu?Felicitats i gràcies per la feinada i per divulgar-ho.”
Enviat per Cvillasur el Tuesday 5 de July de 2011

“Moltes gràcies a tots pels ànims i les felicitacions, és una feina que fem en conjunt per poder gaudir tots plegats, en família, amics o com a cada u li roti!!La veritat és que és un somni fet realitat i amb previsió de fer-se més gran...”
Enviat per Cvillasur el Tuesday 5 de July de 2011

“Pietro, estarem encantat de que et deixis caure per allà i provis les vies, hi ha de tot i tot i que no són massa altes, crec que et deixaran un bon gust.Tema orientacions:El sistema Guinxerra i Tosa, són sud-oest, així q”
Enviat per Cvillasur el Tuesday 5 de July de 2011

“així que són de matins, tot i que a les tardes, a peu de via estareu a la ombra, qui escali si el dia és molt calorós ho patirà. De totes maneres les vies com que són curtes el patiment és poca estona. La placa de les Petjades en canvi és orientació est, de manera que al matí tens sol (a una via es podrà escalar en ombra fins a les 12h) i a la tarda tindràs una ombra total.Si vas pregunta a la fonda de Xiva si estem per allà jo (Casa Planelles) o Jordi Sebastià (Casa Gabel) que estarem encantats d'acompanyar-vos. ”
Enviat per Pietro el Sunday 14 de August de 2011

“Hola Carlos, el passat dimarts 9 d'agost vam estar escalant per Xiva. Ens va agradar mol tot: les vies, l'equipament, l'entorn... Perdona no haver passat per la fonda a preguntar per vosaltres (anàvem molt tard). Acabo de publicar un post amb algunes opinions sobre els graus i les vies (http://groinket.blogspot.com/2011/08/xiva-de-morella.html). Bé, res més, i prometo avisar-vos el proper cop que vinguem!”
Enviat per Folky el Tuesday 6 de September de 2011

“Flipo...”


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook